Військові попередили про загрозу повторних масованих атак рαшиcτів по Одещині

Військові попередили про загрозу повторних масованих атак рашистів по Одещині

Сьогодні, 31 жовтня, військові попередили про ймовірність повторних масованих атак ракетами і дронами-камікадзе ворога по території України,в тому числі й по Одещині.  Про це
повідомили в Оперативному командуванні «Південь», передає ІА «Юг. Today».

«Звертаємо увагу на дотримання інформаційної гігієни. Це стосується поширення інформації про результати ворожих влучань, роботу систем протиповітряної оборони, які ворог вишукує провокативними способами, а повідомлення про роботу системи може його зорієнтувати для нанесення ураження.

Не нехтуйте власною безпекою, дослухайтесь до сигналів тривог, будьте свідомими і уважними, оперативно інформуйте компетентні органи про підозрілу діяльність, предмети чи осіб», – застерігають наші захисники.

Нагадаємо, що сьогодні, 31 жовтня, із сьомої години ранку російські окупанти здійснили кілька
хвиль ракетних атак по об’єктах критичної інфраструктури України.

За даними Повітряних Сил ЗСУ, із літаків-ракетоносців стратегічної авіації Ту-95/Ту-160 було випущено більше півсотні крилатих ракет Х-101/Х-555 з півночі Каспійського моря та з району Волгодонська (Ростовська область). 44 крилаті ракети було знищено силами та засобами ППО: у зонах відповідальності повітряного командування «Центр» – вісімнадцять, «Південь» – дванадцять, «Схід» – дев’ять, «Захід» – п’ять.

Що
стосується південних регіонів, то завдяки вдалій роботі протиповітряної оборони ліквідовано десять ракет над Миколаївщиною, дві – над Одещиною. Більш того, на Херсонщині збито черговий ударний ворожий вертоліт Ка-52.

Підготувала Інна ДЕРМЕНЖІ, фото – ілюстративне

Схожі новини