В Южному комунальники виявили сміттєзвалище та звернулись до жителів із закликом

На місці дренажної балки, розташованої по вулиці Новобілярській неподалік готелю-ресторану «Привал странника», працівники комунального підприємства «Екосервіс»
декілька тижнів тому виявили стихійне сміттєзвалище. Як повідомив Yuzhny.info заступник директора КП Олександр Журавель, подібна ситуація трапляється не в перше, комунальники обурені відношенням южненців до питань екології.

«Це дренажна балка, яка призначена для стоку дощової води, починаючи від МІЗ і далі. Якщо тут буде сміття, то у разі дощів, вода буде застоюватися і в такому випадку людям на МІЗі буде
підтоплювати підвали і будинки. Тому тут постійно треба проводити прибирання і від зелених насаджень, гілок, і від сміття. Два роки тому ми повністю очистили цю балку. Цьогоріч проводячи роботи по санітарній обрізці гілок, ми знову виявили гори сміття. Підприємці, що поряд, а також інші люди зносять в цю балку відходи. Я хочу звернутись до людей, які це зроблять! Майте совість! Прибирати все це доводиться працівникам «Екосервісу», витрати на це теж лягають на плечі нашого комунального
підприємства. Зараз ми знову очистимо цю територію, а що потім? Вкотре люди знесуть сміття і так по колу. Мають долучатися до вирішення цієї проблеми і інспектори КП «Муніципальна варта». Це важливе питання – це наша екологія!» – зазначив Олександр Журавель, заступник директора КП «Екосервіс».

На місці прибирання був присутній і підприємець, чий заклад розташований поряд («Привал странника»). В «Екосервісі» озвучили, що бачили, як працівники ресторану
викидали сміття в цю балку, проте його господар запевнив, що такі обвинувачення не мають підстави і показав, що слідкує за територією свого закладу, своєчасно вивозить сміття і забруднювати ділянку поряд не став би.

Прибирання дренажної балки триває вже третій тиждень. Майстер зеленого господарства КП «Екосервіс» Олександр Колесник закликав южненців та гостей громади дбайливо ставитись до навколишнього середовища та не засмічувати місто.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте
www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram — будьте всегда в курсе наших новостей

369

Интересные публикации по этой теме:

Навігація записівPANDALОКАЦІЯОпитування

Завантажується ... Завантажується …

Архів опитуваньАрхів новин