У Туреччині помер відомий одеський «злодій у законі» Антимос

Головна
Події

У Туреччині помер відомий одеський «злодій у законі» Антимос

У Туреччині помер відомий одеський

Фото: detective-info.com.ua

В одній із
лікарень турецької Анталії помер один із найвпливовіших «злодіїв у законі» в Україні Антимоз Хухутійович Кухілава, відомий як Антимос чи Антик. Про це пише Детектив.info.

Як пише видання, причиною смерті померлого медики називають загальне
погіршення стану здоров’я, до якого нібито могли призвести поважний вік та пристрасті до згубних звичок. Також в оточенні «злодія» відзначають, що 1,5 роки тому Антімос нібито переніс складну операцію.

— Це не афішувалося, але десь півтора роки тому «Антика» було госпіталізовано, йому робили операцію з видалення кісти у голові. Плюс суттєво давались взнаки інші болячки, — розповіло джерело видання.

За даними видання, тіло померлого буде відправлено на етнічну батьківщину Кухілави.
Церемонія прощання та похорон відбудеться 19 вересня.

Йдеться про «Антимоса», який наприкінці 1990 — початку 2000-х років вважався одним із найвпливовіших «злодіїв у законі». За його протекції/участі відбувалися «коронації» найвідоміших кримінальних авторитетів, серед яких — Сергій Мамедов («Мамед»), Олексій Сальников («Леха Краснодонський»), Полікарпе Джанелідзе («Полік»), Міндія
Горадзе («Лавасогли Батумський»). Кухілава проживав в Одесі, але у 2006 році його депортували. До цього він вважався «королем кримінальної Одеси» і «дивлячимся в місті». У 2009 році він повернувся до України.

Антимос також був відомий як двоюрідний онук знаменитого радянського солдата Мелітона Кантарії, який встановив прапор перемоги над Рейхстагом у 1945 році. Син Антимоса — Нурі Кухілава, був одружений із українською співачкою Анастасією Приходько. У 2013 році пара розлучилася, але мають
спільну доньку — Нанну.

Підписуйтесь на нас в соц. мережах