У Красносілці провели благодійну акцію, кошти від якої передадуть на потреби армії (фото)

У Красносілці провели благодійну акцію, кошти від якої передадуть на потреби армії (фото)

  Щедрість українців та родючість рідної землі в ім’я та задля Перемоги — так можна визначити місію масштабного заходу, який зібрав у Красносільській ОТГ численних гостей минулими вихідними. Тут, окрім благодійного аукціону, концерту та спортивних змагань, відбувся ярмарок вишуканих кулінарних страв,
всілякої випічки, предметів рукоділля та вина. Усі зібрані кошти будуть передані на допомогу ЗСУ. Очікування Перемоги може бути різним. У Красносільській ОТГ, далеко від фронту, трудяться щодня і кожен дуже старанно на своєму місці, розповідає староста села Корсунці Тетяна Власова.


Тетяна Власова, староста села Корсунці

Тетяна Власова, староста села Корсунці

Ми всі дуже скучили за мирним життям, скучила вся країна, тому робимо все можливе для настання миру. Всі вилучені кошти підуть для ЗСУ — разом
до Перемоги!

  Всі смаколики можна було скуштувати та купити для рідних та близьких. Звичайно, що варенички зі всілякою начинкою і сало різних видів — були дуже популярними. Господині усіх 14 населених пунктів громади дуже старалися, провівши безсонну ніч
напередодні благодійного ярмарку, ділиться представниця гімназії села Корсунці Марія Столяр.

Марія Столяр, жителька села Корсунці

Марія Столяр, жителька села Корсунці

Почну з паляниці, а ще дівчата приготували
фаршированого коропа, багато млинців, є м’ясо й шашлики, є пиріжки з начинками різними, традиційні українські солодощі. Звичайно бажаємо всім миру, чекаємо Перемоги та віримо, що все буде Україна!

  Благословити парафіян, волонтерів, представників
численних громадських організацій та благодійних фондів на таку добру і дуже важливу справу приїхав на благодійний ярмарок настоятель храму Віри, Надії, Любові та їх матері Софії, отець Іоанн.

Отець Іоанн, настоятель храму Віри, Надії, Любові та їх матері Софії (с. Корсунці)

Отець Іоанн, настоятель храму Віри, Надії, Любові та їх матері Софії (с. Корсунці)

Ми в храмах Одеської Єпархії молимося за мир та благословляємо
на такі хороші заходи, щоб підтримувати наше воїнство і щоб ніхто не падав духом у теперішній час. Життя продовжується!

  На сцені вшановували воїнів ЗСУ, які ризикуючи своїм життям роблять все задля нашої Перемоги. Серед них були й жінки-лікарі та військовослужбовиці. Також вшанували й приділили особливу увагу освітянам Красносільської ОТГ, які зрощують нове гідне покоління юних українців. Про важливі акценти патріотичного виховання розповіли директорка
Іванівської гімназії Тетяна Артюх та її колега — директорка Красносільського ліцею Наталія Михалевич.

Тетяна Артюх, директорка Іванівської гімназії

Тетяна Артюх, директорка Іванівської гімназії

Наші діти
беруть участь у багатьох змаганнях, олімпіадах, конкурсах малюнку для захисників. Нещодавно ми їздили з концертом до наших воїнів на День Козацтва, відвідували їх, привезли їм солодощі, які діти самі випікали. Ми не будемо на цьому зупинятися й продовжуватимемо це патріотичне виховання та зустрічі з нашими воїнами ЗСУ.

Наталія Михалевич, директорка Красносільського ліцею

Наталія Михалевич, директорка Красносільського ліцею

Сьогоднішня акція — найпотужніша. Все що роблять наші діти, ви можете побачити на сторінках в соціальних
мережах наших закладів освіти. Ми ними пишаємося, про їх результати та досягнення кажуть вже за межами нашої Одеської області. Я хочу побажати, щоб кожен українець незабаром міг сказати, що його родина живе під мирним небом!

  Щедрість української душі та гаряче бажання миру — все цього дня було наповнено мрією про Перемогу. Участь кожного жителя громади у такому благодійному ярмарку безцінна, вважає Красносільський сільський голова Марина Архірій.

Марина Архірій, Красносільський сільський голова

Марина Архірій, Красносільський сільський голова

Мені подобається все, тому що це моя громада і я її дуже люблю. Кожна робота, кожен номер на сцені —
унікальні. Це — наші мешканці й гості, яких я дуже поважаю за підтримку. Я не можу відзначити щось окремо. Всім громадам бажаю працювати кожному на своєму місці та робити кожного дня той максимум, який наближатиме Перемогу!

  Благодійний ярмарок, з дотриманням усіх правил безпеки під час війни, пройшов на гідному рівні. Красносільська громада, що об’єднує 14 населених пунктів, змогла здивувати кожного із запрошених своєю гостинністю, смаколиками, неперевершеним українським
колоритом та любов’ю до своєї рідної землі. Депутат Одеської обласної ради Князь Хачатрян, зазначив, що саме так кожний українець на своєму місці й наближає Перемогу.

Князь Хачатрян, депутат Одеської обласної ради

Князь
Хачатрян, депутат Одеської обласної радиЯкщо головнокомандувач у громаді прогресивний і порядний, то є результат по всіх напрямках. Ми всі з вами бачимо постійний розвиток та рівень культури. Красносільська громада сьогодні одна з найкращих, як мінімум, в Одеській області.

  Під гаслом «Все буде Україна! Разом до Перемоги!», у ході благодійного ярмарку було зібрано суму у розмірі 130 тисяч 744 гривні, яку передадуть на потреби ЗСУ.

Друк