Одеські каратисти перемогли всіх у Львові та забрали 44 медалі (фото)

Збірна Одеської області стала переможницею в командному заліку чемпіонату України з карате, який відбувся у Львові. Одеські спортсмени виграли медальний залік в 5-й раз за останні шість років (2017-2019, 2021, 2022).

Про це повідомляє відділення НОК України в Одеській області.

Чемпіонами України стали 15 спортсменів Одеської обласної федерації (президент – Олексій Коханець), три з них – 2-разовими переможцями: Ярослав Федоров,
Юлія Палашевська, Наталія Осадчук (Наталія завоювала ще срібну медаль у змаганнях жінок в категорії «до 55 кг», тренер – Олександр Тонкошкур).

В тренерський штаб збірної нашого регіону входять: головний тренер – Денис Криловський, тренер з ката – Олексій Коновалов, тренер з куміте (молодь, юніори, кадети) – Дмитро Негатуров.

Також золоті медалі завоювали: Галина
Запорожченко, Дар’я Холодняк, Ксенія Якубчак, Віталій Метеленко, Дарина Єрвачова, Наталія Мандажи, Гліб Вербицький, Аріадна Панчук, Владислав Шведа, Артем Панчук, Поліна Марченко, яка минулого тижня стала бронзовою призеркою чемпіонату світу серед юніорів.

Чемпіонат України став першим етапом відбору для участі в чемпіонаті Європи-2023 серед кадетів, юніорів і молоді. Другий, заключний, етап відбору відбудеться в грудні, у Венеції: у кадетів і юніорів – в рамках
Молодіжної ліги (9-11 грудня), у молоді – в рамках традиційного турніру XXX «Venice SeniorU21 Cup-2022» (7-8 грудня).

Вітаємо наших переможців та бажаємо успіхів!

Раніше на USIonline.com —

Одесити стали призерами чемпіонату
Європи по кіокушинкай карате (фото)

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram, дивіться на
Youtube.