Завтра завершується онлайн-голосування щодо долі пам’ятника Катерині ІІ

Головна
> Новини
> Завтра завершується онлайн-голосування щодо долі пам’ятника Катерині ІІ
Завтра завершується онлайн-голосування щодо долі пам’ятника Катерині ІІ

17:48 19 Жовтня 2022

Завтра завершується онлайн-голосування щодо долі пам’ятника Катерині ІІ

20 жовтня о 20:00 буде завершено електронне
опитування з питання вирішення долі пам’ятника «Засновникам Одеси», який проводять на сайті «Соціально активний громадянин». Про це повідомили у пресслужбі мерії.

Учасникам опитування пропонують вибрати один із семи варіантів:1. Демонтувати з пам’ятника імперські
символи.2. Демонтувати з пам’ятника лише скульптуру Катерини ІІ.3. Демонтувати пам’ятник повністю.4. Відкласти вирішення питання долі пам’ятника до закінчення воєнного
стану.5. Зберегти пам’ятник на своєму місці без змін.6. Зберегти пам’ятник на своєму місці, доповнивши історичною інформацією щодо діяльності Катерини ІІ.7. Зберегти пам’ятник та перенести до спеціального меморіального парку чи музею.

Завтра завершується онлайн-голосування щодо долі пам’ятника Катерині ІІ

До участі в електронному опитуванні допускаються члени територіальної громади Одеси, які досягли 18 років та місце проживання яких зареєстровано/задекларовано на території міста.

Для того, щоб взяти участь в опитуванні, необхідно пройти реєстрацію та авторизацію на сайті (інструкція з реєстрації — за посиланням).

Після завершення періоду онлайн-голосування деякий час триватиме перевірка профілів користувачів, які ще не пройшли верифікацію на вебпорталі.

“Під час онлайн-голосування здійснюється перевірка даних, які були надані користувачами під час створення онлайн-кабінетів на вебпорталі. У разі виявлення даних, які не відповідають передбаченим для електронного опитування
критеріям, внесення недостовірних даних, у тому числі реєстрації на вебпорталі осіб, які не є членами територіальної громади міста Одеси, відповідні онлайн-кабінети блокуються. Голоси, подані через такі онлайн-кабінети, не враховуються під час підрахунку голосів. Результати перевірки відображаються в особистому онлайн-кабінеті користувача вебпорталу”, — йдеться у повідомлені.

У мерії підкреслюють, що остаточне рішення щодо долі пам’ятника «Засновникам
Одеси» прийматиметься Одеською міською радою.