В Ізмаїльському районі розширюють дорожній міст, який відомий найбільшою кількістю ДТП (фотофакт)

В Ізмаїльському районі розширюють дорожній міст, який відомий найбільшою кількістю ДТП (фотофакт)

На цьому тижні Служба автомобільних доріг розпочала роботи з розширення дорожнього полотна мосту на трасі М-15 біля села Новокам‘янка Саф’янівської громади Ізмаїльського району.
Світлинами з об’єкту дорожньої інфраструктури на своїй сторінці в Фейсбуці поділився голова Ізмаїльської райдержадміністрації Родіон Абашев, передає інформаційна агенція  «Юг. Today».

Родіон Анатолійович в коментарі журналісту ІА «Юг. Today» розповів, що цей міст є найбільш аварійно-небезпечною ділянкою траси М-15. Тут є вузький поворот під 90 градусів. Тому на даній
дорожній ділянці роз’їзд транспортних засобів неможливий.

«Саме з
цієї причини водії, особливо не місцеві, які не знають цю аварійно-небезпечну ділянку дороги, можуть потрапити в аварію. Більш того, на цьому мосту постійно фіксується велика кількість дорожньо-транспортних пригод. Останнє ДТП пов’язане з автобусом Одеса-Варна, який впав з траси.

Загалом Служба автомобільних доріг впорядковуватиме інші небезпечні дорожні відрізки на Ізмаїльщині, де є великий транспортний потік. Тут будуть додатково встановлюватися відповідні дорожні знаки та
огородження», – пояснив очільник РДА.

Інна ДЕРМЕНЖІ, фото – зі сторінки у Фейсбуці Родіона АБАШЕВА

Схожі новини