В Акермані будуть змагатися за кращу юшку і збирати гроші для ЗСУ (фото)

У Білгороді-Дністровському знають, як відволікти людей від війни, смачно нагодувати та ще і допомогти хлопцям з ЗСУ. У цю неділю там пройдуть змагання на кращу юху з риби. Голосувати глядачі-дігустатори будуть грошима, які підуть на бронежілети для військових.

Про це розповів організатор змагань.

6 листопада на Першому причалі в
Білгороді-Дністровському Одеської області відбудуться традиційні змагання з приготування юхи (рибної юшки). Усі, хто вирішать поласувати рибним супчиком, будуть голосувати грошима за кращу страву. Кидати можна монети – 5, 10 гривень.

Кожна команда отримує безкоштовно котел та рибу, а ось інші інгредієнти вони повинні принести з собою на власний смак. Переможе той, за кого більше проголосують. Усі гроші підуть на виробництво тактичних поясів та броників для наших захисників з ЗСУ,
– розповів організатор заходу Володимир.

Наразі прийняти участь хочуть вже 6 команд, але ще можна приєднатися як участник. Для цього треба зателефонувати Володимиру за номером 093 017 83 21. Участь у якості кулінарів або дегустаторів – безкоштовна.

Нагадаємо, що через російські обстріли зараз дістатися до міста Білгород-Дністровський з Одеси можна лише в об’їзд, через Паланку.