Прилипко: Як завжди, одеська влада дочекалася, доки вимоги суспільства перейдуть у близьку до вандалізму форму

Як завжди, одеська влада дочекалася, коли мирні та цілком виразні вимоги суспільства перейдуть у близьку до вандалізму форму. Очевидно, лексика наочного псування для мерії краще демократичних дій.

Нещасний пам’ятник Катерині ІІ комбатанти антиімперіалістичної війни облили фарбою з голови цариці до ніг знатних хабарників Одеси, дали їй до рук
мотузковий зашморг, таким чином загостривши і без того гостре питання про демонтаж, яке слід було б провести у 2014 році.

Про це на власній сторінці у Facebook пише журналіст Олександр Прилипко, інформує UAINFO.org.

Могли ж, як близькі європейцям люди, урочисто
відбуксирувати «засновницю» у двір історичного музею, де вона й зберігалася завжди, закликати городян до реалізму у поглядах на історію міста, і таким чином виконати свій обов’язок щодо умиротворення громади. Пам’ятник залишився б в цілості, наставляючи нове покоління не повторювати дурниці попередніх. І народна психіка теж не постраждала б.

Так ні. Одеські начальники завжди йдуть в обхід громадської думки, працюючи за алгоритмами гангрени, Миколи другого, КПРС та Путіна. Суть типового
набору інструкцій проста. Потрібно доводити зараження, до ампутації, країну до загибелі.

Тому чекатимемо, поки місцевому Голові не спаде на думку вірна думка, або поки не відіб’ють бронзову голову через відсутність адміністративної.

Підписуйся на сторінки UAINFO Facebook, Telegram, Twitter, YouTube