Селам кращої громади Одещини дозволили увімкнути вечірнє освітлення вулиць

Селам кращої громади Одещини дозволили увімкнути вечірнє
освітлення вулиць

Селам кращої громади Одещини дозволили увімкнути вечірнє освітлення вулиць.

Про це в соціальних мережах повідомила голова Красносільської громади Марина Архірій.

«Ми звернулися до відповідних інстанцій для отримання дозволу на включення вуличного освітлення у темний час доби до настання комендантської години.

З метою запобігання ризиків ворожих атак Одеською обласною військовою адміністрацією  запити на дозвіл увімкнути вуличне освітлення, розглядаються кожен
окремо і при цьому враховується дуже багато факторів, такі як розташування на території громади об’єктів інфраструктури тощо. Через це ви можете спостерігати, що в деяких населених пунктах вуличне освітлення вже запрацювало, а в деяких поки що продовжує діяти режим світломаскування.

Працює над пришвидшенням вирішення цього питання і повідомляємо, що вуличне освітлення в населених пунктах Красносільської громади запрацює орієнтовно після 5 жовтня.

Крім того, хочу звернутися до вашої
громадянської свідомості: якщо ви побачили на вулиці невідомих підозрілих людей або зафіксували порушення чинного законодавства, телефонуйте 102. Ваше звернення буде офіційно зафіксовано і не залишиться без реагування», – йдеться у дописі голови громади.

Нагадаємо, що до складу Красносільської громади, що знаходиться на східному узбережжі курортного Куяльницького лиману,  входять села Красносілка, Ілічанка, Корсунці, Кубанка, Новокубанка, Переможне, Іванове, Павлинка, Букачі,
Василівка, Лізинка, Нові Шомполи, Созонівка, Шаманівка.

За підсумками минулого року обласною державною адміністрацією ця громада визнавалася кращою в регіоні серед територій з населенням від 10 до 15 тис.

Селам кращої громади Одещини дозволили увімкнути вечірнє освітлення вулиць