Продовжується ремонт дороги між Ізмаїлом та селом Кислиця – фотозвіт від РДА

“Погодні вікна” поки ще дозволяють Службі автомобільних доріг продовжувати ремонтні роботи на автошляхах Ізмаїльського району. Попри війну і важку ситуацію в країні, цієї осені таких робіт було розпочато немало у різних громадах району, повідомляє “Бессарабія INFORM”.

Так, Ізмаїльська райдержадміністрація вчора надала фото-звіт продовження ремонту автошляху Т-1607. Це – дорога між містом Ізмаїл та селом Кислиця, яка останнім часом була суттєво пошкоджена і
складна для проїзду.

Як повідомлялось раніше, через збільшення транспортного потоку вантажних автомобілів з початку широкомасштабнох агресії російської федерації проти України дорожнє полотно в Ізмаїльському районі зазнало суттєвих пошкоджень. Роботи по його відновленню цієї осені
ведуться одразу в декількох місцях: на автошляхах Т-1630 (між населеними пунктами Кілія та Шевченкове), Т-1607 (між Ізмаїлом та селом Кислиця), Т-1631 (Ізмаїл – Болград).

Голова Ізмаїльської РДА Родіон Абашев також повідомляв про плани відремонтувати ділянки, пов’язані з напрямком до портів та міжнародних пунктів пропуску: вул. Єдності (Ізмаїл), автошлях до пункту пропуску біля села Орлівка (Ренійська ОТГ), дорогу між селами Стара Некрасівка та Дунайське.

Продовжується ремонт дороги між Ізмаїлом та селом Кислиця - фотозвіт від РДА

Продовжується ремонт дороги між Ізмаїлом та селом Кислиця - фотозвіт від РДА