В центрі Одеси визначили офіційні майданчики для паркування з новою системою оплати

Для сплати за паркування на майданчику потрібно відсканувати QR-код та перерахувати гроші через зручний платіжний сервіс. Слідкувати за своєчасною сплатою будуть інспектори з паркування КП «Одестранспарксервіс».

Саме це комунальне підприємство 28 вересня Одеська міська рада призначила оператором з паркування на центральних локаціях нашого міста, повідомляє кореспондент Української Служби Інформації.

Для
реалізації проєкту в департаменті транспорту підготували автоматизовану систему контролю оплати паркування — АСКОП. Ця система забезпечує безготівкову оплату за паркування через платіжний сервіс Wayforpay.

Ніяких комісій даний платіжний сервіс не стягує. Ви сплачуєте 20 грн за годину плюс комісію вашого банку, якщо така існує, — пояснив директор департаменту транспорту, зв’язку та організації дорожнього руху Артем Сидоренко.


Нова система буде запроваджена на наступних локаціях:

площа Привокзальна, 2 — машиномісць 29 площа Катерининська — 49 вул. Ланжеронівська (від вул. Пушкінської до вул. Рішельєвської) — 43 вул. Ланжеронівська (від вул. Рішельєвської до вул. Катерининської) — 30 вул. Ланжеронівська (від вул. Катерининської до вул. Гаванної) — 42 вул. Рішельєвська (від вул. Ланжеронівської до вул. Дерибасівської) — 38 вул. Рішельєвська (від вул. Дерибасівської до вул.
Грецької) — 67 вул. Катерининська (від вул. Грецької до вул. Дерибасівської) — 28 вул. Катерининська (від вул. Дерибасівської до вул. Ланжеронівської) — 20 вул. Гаванна (від вул. Дерибасівської до пров. Маяковського) — 32 вул. Дерибасівська (від вул. Рішельєвської до вул. Катерининської) — 36 вул. Дерибасівська (від вул. Рішельєвської до вул. Пушкінської) — 38

Додамо, що в бюджеті міста на облаштування антипаркувальними стовпчиками передбачено 1,2 млн грн.

Раніше
на  USIonline.com —

В Одесі впровадять автоматизовану систему оплати за паркування

Читайте нас у Facebook,
Telegram та Instagram, дивіться на Youtube.