В Одеській області депутати одноголосно ухвали міський бюджет

В Одеській області депутати одноголосно
ухвали міський бюджет

В Одеській області депутати одноголосно ухвали бюджет Біляївської міської ради.

Про це повідомила міськрада.

«Одноголосно був прийнятий один з основних документів – бюджет Біляївської міської територіальної громади на 2023 рік. Він є соціально орієнтованим, збалансованим за видатками та доходами. Щоправда, тому передувала кропітка праця бюджетної комісії та фінансового управління. Попередньо проєкт бюджету також був розглянутий на
спільному засіданні депутатських комісій та виконкомі.

Всі інші питання, а їх на порядку денному було понад 40, також були попередньо ретельно вивчені і детально опрацьовані на засіданнях постійних комісій міської ради, тому засідання проходило злагоджено і конструктивно.

Затвердили Програму Благоустрою Біляївської міської територіальної громади на 2023-2025 роки та Програму соціально-економічного та культурного розвитку Біляївської міської територіальної громади на 2023 рік.

Підтримали
депутати і запропоновані зміни до програми розвитку фізичної культури і спорту Біляївської міської територіальної мгромади на 2021-2025 роки, програму розвитку туристичного потенціалу Біляївської міської територіальної громади на 2021 – 2025 роки та до програми Біляївської міської ради  на 2021 – 2025 роки  «Молодь громади», – інформує міська рада.

Нагадаємо, що до складу Біляївської громади входять місто Біляївка і села Градениці, Кагарлик, Майори, Мирне, Повстанське, Широка
Балка.

В Одеській області депутати одноголосно ухвали міський бюджет