На Одещині затримали озброєну жінку з чужими документами

На Одещині в пункті пропуску «Виноградівка» прикордонники виявили набої, мисливській ніж та ймовірно викраденні документи.

Набої до мисливської та травматичної зброї, комплект документів, що не належить пред’явникові виявили 7 листопада прикордонники Ізмаїльського загону в пункті пропуску «Виноградівка».

В ході оформлення в
прикордонному відношенні громадянки України, яка слідувала до Молдови, спрацював службовий собака. В результаті огляду в неї було виявлено 24 мисливські набої 12 калібру, 115 набоїв з гумовою кулею калібру 9 мм, мисливський ніж, 2 флеш носія та 2 GPS-трекери. Також, жінка намагалась перевезти через державний кордон паспортні документи, свідоцтва про народження, документи на нерухоме майно, свідоцтва про смерть, військово-облікові документи осіб з якими вона у родинному зв’язку не перебуває.

За ознаками кримінального злочину, передбаченого ст.357 ККУ «Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження» охоронці кордону повідомили до поліції.

Наразі набої та ніж вилучено. Особу затримано та передано представникам поліції для подальшого
провадження.

Больше новостей на нашем телеграм-канале: https://t.me/volnorezodessa