В Одесі чоловік, погрожуючи пістолетом, пограбував АЗС

Головна
> Новини
> В Одесі чоловік, погрожуючи пістолетом, пограбував АЗС
В Одесі чоловік, погрожуючи пістолетом, пограбував АЗС

17:22 17 Жовтня 2022

Фігуранту загрожує до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

В Одесі чоловік, погрожуючи пістолетом, пограбував АЗС

В Одесі зловмисник зайшов до АЗС на Люстдорфській дорозі під виглядом покупця, вдав, що обирає сигарети, а потім підійшов до касирки, пригрозив їй пістолетом і наказав віддати виручку. Налякана жінка відступила, а правопорушник схопив з каси майже чотири тисячі гривень і втік. Як повідомили в прес-службі ГУНП в Одеській області, подія сталася в лютому цього року.

Під час оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу підозрюваного. Ним виявився неодноразово судимий за
майнові злочини 41-річний уродженець Донецької області. Чужі гроші чоловік витратив на свої потреби, пістолет, яким він погрожував потерпілій, правоохоронці вилучили під час досудового розслідування. Зброю направили на експертизу.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні нападу з метою заволодіння чужим майном, із погрозою застосування насильства, небезпечного для життя і здоров’я потерпілої, поєднаного з проникненням у сховище.

Наразі підозрюваний перебуває у слідчому
ізоляторі. Відповідно до ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України, йому загрожує до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.