Кому сповнилося 70 років: на Одещині ветеранам дають по 12 кг продуктових наборів

Кому сповнилося 70 років: на Одещині роздають по 12 кг продуктових наборів

З 7 по 11 листопада Березівська міська рада Одеської області  всю допомогу від християнських конфесій, волонтерських та громадських організацій спакує у продуктові набори вагою по 12 кг і розподілить серед своїх жителів від 70 років.

Про це повідомив Березівський міський голова Валерій Григораш.

«Чекаємо на жителів похилого віку з понеділка по п’ятницю з 10.00 до 16.00 у відділі соціального захисту населення Березівської
міської ради.

Мешканці віком 70+, які проживають на території старостинських округів, будуть отримувати допомогу в адміністративних будівлях відповідного старостинського округу, старости отримають необхідну кількість пакунків відповідно до кількості зареєстрованих пенсіонерів даного віку на своїй підзвітній території», – йдеться у повідомленні В. Григораша.

Нагадаємо, що до складу цієї громади входять місто Березівка та села Вікторівка, Роздол, Ланове, Гуляївка, Мар’янівка, Одрадна
Балка, Сахарове, Демидове, Златоустове, Софіївка, Михайлівка, Котовка, Юркове, Михайло-Олександрівка, Веселинівка, Степанівка, Танівка, Донська Балка, Донське, Карнагорове, Косівка, Червоне, Чорногірка, Яснопілля, Кудрявка, Новогригорівка.

Кому сповнилося 70 років: на Одещині ветеранам дають по 12 кг продуктових наборів