У зв’язку зі зміною кольору у сервісних центрах МВС Одещини перереєстровано 150 авто

перекрасить авто

Авто, Одесчина, Транспорт

Від початку року сервісними центрами МВС Одещини у зв’язку зі зміною кольору було перереєстровано 150 транспортних засобів, а минулоріч — 266.

«Плануєте змінити колір свого автомобіля або нанести плівку — пам’ятайте, що такі дизайнерські рішення вимагають обов’язкової перереєстрації оновленого транспортного засобу у сервісному центрі МВС впродовж 10 днів», — повідомляє Регіональний сервісний центр ГСЦ  МВС в Одеській області.

Автовласник
або довірена особа може звернутися до будь-якого зручного сервісного центру МВС, незалежно від місця проживання або реєстрації. При собі варто мати паспорт, ідентифікаційний номер, доручення на уповноважену особу (за необхідності) та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу.

Власникам залізних коней варто пам’ятати, що при реєстрації автомобіля є лише 11 основних кольорів, без уточнень щодо відтінків: чорний, синій, зелений, бежевий, червоний, фіолетовий, оранжевий, жовтий, білий,
коричневий, сірий. Це дає автовласникам право не здійснювати перереєстрацію своєї автівки, якщо навіть було суттєво змінено відтінок без зміни основного кольору.

У випадку, якщо на автомобіль нанесено два і більше кольорів, основним вказується колір його нижньої частини. Тобто дах, капот і багажник можна перефарбувати будь-який вподобаний колір загальною площею не більше 50%. В іншому випадку колір авто зазначається, як комбінований.

ПІДПИСУЙСЯ НА НАШ TELEGRAM І БУДЬ В КУРСІ ПОСТІЙНО!