До сім’ї із села Сухомлинове Одеської області навідалися телевізійники одразу трьох центральних каналів

До сім’ї із села Сухомлинове Одеської області навідалися телевізійники одразу трьох центральних каналів

До сім’ї
Скрипників із села Малинівка Іванівської громади Одеської області 8 листопада навідалися телевізійники трьох центральних каналів.

Про це повідомив Іванівський селищний голова Віктор Лобач.

«Сім’я Сергія та Олени Скрипників із села Сухомлинове, що прийняли в себе 18 переселенців з Херсонщини, викликала широкий резонанс.

8 листопада родина приймала телевізійні групи центральних українських каналів «ІНТЕР» «ICTV-СТБ» та «МИ УКРАЇНА», які побажали розповісти про цей факт.

Додатково
передали багато продуктів харчування, матраци та іграшки від наших спонсорів, і головне, один із будинків родини Скрипників підключили до газового опалення. На черзі – придбання холодильника для цих сімей», – йдеться у дописі В. Лобача.

Нагадаємо, що до складу Іванівської селищної територіальної громади входять селище Іванівка та села Адамівка, Бузинове, Прохорове, Баланини, Верхній Куяльник, Нижній Куяльник, Баранове, Малинівка, Сухомлинове, Причепівка, Білка, Блонське,  Жовте,
Маслове, Черняхівське, Северинівка, Руська Слобідка.

Також читайте: Сім’я Скрипників з Одещини прихистила в себе 18 співвітчизників із Херсонщини

До сім’ї із села Сухомлинове Одеської області
навідалися телевізійники одразу трьох центральних каналівДо сім’ї із села Сухомлинове Одеської області навідалися телевізійники одразу трьох центральних каналів