На Одещині скоїли розбійний напад на літню жінку

На Одещині зловмисники в масках проникли до будинку 74-річної бабусі з Татарбунарської громади, пошкодивши вікно, прив’язали господиню до ліжка заздалегідь підготовленими кабелем та скетчем і винесли з оселі гроші й цінні речі.

Потерпіла більше доби намагалася вивільнитися, а коли зуміла розв’язатися, покликала на допомогу.

Прибувши за вказаною адресою і з’ясувавши обставини події, поліцейські за кілька годин встановили особи і місцезнаходження
правопорушників. Спільники забрали у жінки майже 100 тисяч гривень, прикраси, годинник та два мобільні телефони. Під час обшуків за місцем мешкання фігурантів частину речей потерпілої у них вилучили.

«Зловмисники – жителі Успенівської, Мологівської та Білгород-Дністровської громад віком 34-х, 36-ти та 43-х років. Слідчі під процесуальним керівництвом окружної прокуратури повідомили їм про підозру в розбійному нападі, поєднаному з проникненням у житло та застосуванням насильства, вчиненому
за попередньою змовою групою осіб і в умовах воєнного стану. Цей злочин передбачений частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна. На час слідства підозрюваних помістили під варту», — прокоментував начальник відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Віктор Дудка.

Больше новостей на нашем телеграм-канале:
https://t.me/volnorezodessa