Лікарня Ізмаїла отримала на баланс реанімобіль з медобладнанням на суму більше трьох мільйонів гривень

Лікарня Ізмаїла отримала на баланс реанімобіль з медобладнанням на суму більше трьох мільйонів гривень

У вівторок, 20 вересня, виконком Ізмаїльської міської ради передав на баланс Ізмаїльської центральної міської лікарні спеціалізований
автомобіль санітарної екстреної (швидкої) медичної допомоги з обладнанням вартістю 3 млн 45 тис. 707,4 грн. Про це повідомляє інформаційна агенція  «Юг. Today» з посиланням на відповідне рішення виконавчого комітету. 

Так,
новісінький реанімобіль 2022 року випуску укомплектовано каталкою-моноблоком, приймальним пристроєм для нош, ношами ковшовими, матрацом вакуумним, кріслом для евакуації, ношами м’якими, комірцем для фіксації шийних хребців, пристроєм для іммобілізації,  аспіратором з системою багаторазових каністр, пульсоксиметром, дефібрилятором-монітором, апаратом ШВЛ, капнографом, електрокардіографом. сумкою-холодильником переносним та іншим медобладнанням.

Транспортний засіб для медзакладу було
придбано в рамках проекту «Транскордонна інфраструктура охорони здоров’я» (Health/4.1/1), який фінансується Європейським Союзом за Спільною Операційною Програмою «Румунія-Україна 2014-2020».

Для безоплатної передачі «швидкої» лікарні Ізмаїла виконавчий комітет створив спеціальну комісію із шесть осіб, яку очолив перший заступник міського голови Роман Первушин.

Підготувала Інна ДЕРМЕНЖІ

Схожі новини