У Красносільській громаді провели спортивний марафон на підтримку ЗСУ (фото)

У Красносільській громаді провели спортивний марафон на підтримку ЗСУ (фото)

  До проведення акції зі збору коштів для ЗСУ у Красносільській ОТГ, звичайно ж, приєдналася і численна спортивна когорта. Цього дня кожен з учасників спортивного марафону міг, зробивши символічний внесок, спробувати свої сили у гирьовому спорті, в армреслінгу, присіданнях зі штангою та у перетягуванні каната. Як завжди,
представники Красносільської громади демонстрували гарну спортивну форму. Простояти у планці понад 4 хвилини — такий результат свідчить про відмінну фізичну підготовку, вважає суддя змагань, директор дитячо-юнацької спортивної школи Красносільської сільради Олександр Черненко. І це у віковій категорії 60+!

Олександр Черненко, директор
дитячо-юнацької спортивної школи Красносільської сільради

Олександр Черненко, директор дитячо-юнацької спортивної школи Красносільської сільрадиЧотири хвилини 15 секунд в 60 років — це найкращий результат. Я дуже радий, що наші люди в такому віці займаються спортом. Чотири хвилини фіксували, було й 3 хвилини, а ще 2 хвилини 10 секунд. Поки — це найкращі результати!

  Майданчик армреслінгу став захоплюючим дух місцем, на якому випробували свої сили, як чоловіки, так і місцеві жінки. Виховувати молодь у традиціях здорового життя — таку місію виконує настоятель Свято-Троїцького храму з села Кубанка Олег Сонцев, який також брав участь
у змаганнях.

Олег Сонцев, настоятель Свято-Троїцького храму с. Кубанка

Олег Сонцев, настоятель Свято-Троїцького храму с. КубанкаФраза «У здоровому тілі — здоровий дух» — не завжди відповідає
дійсності. Бажано, щоб у людини були правильні пріоритети у фізичному та духовному розвитку. Чим цигарки брати — краще взяти гирі. Щоб Батьківщину захищати треба мати й гарну фізичну форму, а не лише дух.

   Для
жительки Красносілки Ірини Губанової, підтримання гарної спортивної форми — принципова справа. Якщо тиждень не займатися фізкультурою, навіть настрій стає поганим, ділиться володарка Диплома за ІІ місце серед жінок з армреслінгу у ваговій категорії до 70 кг.

Ірина Губанова, жителька с. Красносілка

Ірина Губанова, жителька с. КрасносілкаЯ професійно не займаюся цим видом спорту, але сьогодні вирішила спробувати себе в армреслінгу. Ми, жінки, повинні
показувати свою силу, щоб й чоловіки навколо нас були сильнішими й могли захистити нас. Я дуже хочу, щоб настав мир і щоб наші діти жили у мирній країні. Перемога буде за нами — я в цьому впевнена!

   Окрім захопливого спортивного марафону,
наймолодших гостей усіх заходів цього дня чекали цікаві майстер-класи. Висловити любов до Батьківщини можна навіть займаючись рукоділлям, вважає бібліотекарка з села Переможне Тетяна Олейник.

Тетяна Олейник, бібліотекарка з села Переможне

Тетяна Олейник, бібліотекарка з села Переможне

Сьогодні до нас заходили діти різного віку: від 5 до 15 років — всім цікаво! Це патріотичний майстер-клас для підняття духу нашої молоді. Ми тут робимо такі патріотичні браслети.

  Втомлених, але щасливих численних спортсменів усіх вікових категорій, що брали участь у різноманітних змаганнях та спортивному марафоні, охоче пригощали різними смачними стравами. Неперевершеною за популярністю серед них стала козацька юшка. Старовинним
рецептом її приготування зі знімальною групою «ТІС-ТВ» поділився кухар Дмитро Трофимов.

Дмитро Трофимов, кухар, житель с. Красносілка

Дмитро Трофимов, кухар, житель
с. КрасносілкаЗа рецептом, тут 40 кг риби товстолоба, морква, картопля, духмяний перець та спеціальний соус з часником — це дуже смачно. А ще й українська любов до рідної землі, звичайно ж!

   Завдяки спортсменам, небайдужим мешканцям Красносільської громади та численним гостям з Одещини під час проведення цієї акції на потреби ЗСУ була зібрана чимала сума. Причому, мабуть, головне — не цифровий її еквівалент, а відверте бажання кожного
учасника бути корисним для своєї держави та для захисників її Незалежного успішного майбутнього про яке всі ми мріємо.

Друк