«Одестранспарксервіс» визначили оператором майданчиків для платного паркування

Головна
> Новини
> В Одесі можна буде оплатити паркування за допомогою QR-кодів

14:50 28 Вересня 2022

В Одесі можна буде оплатити паркування за допомогою QR-кодів

28 вересня на сесії Одеської міськради було погоджено, що комунальне підприємство «Одестранспарксервіс» буде облаштовувати та утримувати майданчики для паркування транспортних засобів, здійснювати збір та надавати послуги з паркування.

Наразі визначено
12 адрес: площа Привокзальна, 2 (29 машиномісць), площа Катерининська (49), вул. Ланжеронівська (від вул. Пушкінської до вул. Рішельєвської) (43), вул. Ланжеронівська (від вул. Рішельєвської до вул. Катерининської) (30), вул. Ланжеронівська (від вул. Катерининської до вул. Гаванної) (42), вул. Рішельєвська (від вул. Ланжеронівської до вул. Дерибасівської)
(38), вул. Рішельєвська (від вул. Дерибасівської до вул. Грецької) (67), вул. Катерининська (від вул. Грецької до вул. Дерибасівської) (28), вул. Катерининська (від вул. Дерибасівської до вул. Ланжеронівської) (20), вул. Гаванна (від вул. Дерибасівської до пров. Маяковського) (32), вул. Дерибасівська (від вул. Рішельєвської до вул. Катерининської) (36), вул. Дерибасівська (від вул. Рішельєвської до вул.
Пушкінської) (38).

Водіям будуть надані різні можливості для сплати: через QR-коди, застосунок та паркомати.

Як повідомляє пресслужба Одеської міської ради, 29 червня рішенням сесії були встановлені нові ставки за місця для паркування транспортних засобів. Підвищені ставки в Одесі почнуть діяти з 1 січня та дозволять значно збільшити надходження до бюджету.