Росіянин незаконно потрапив на Одещину

На Одещині в Ізмаїльському районі викрили 59-річного громадянина рф.

Щойно чужинець з’явився в Саф’янівській ОТГ, місцеві жителі сповістили про нього охоронцям правопорядку. Поліцейські з прикордонниками, що були на спільному патрулюванні, розшукали чоловіка в одному з сіл громади. При перевірці його документів виявилося, що він перетнув кордон України без відповідної відмітки і не має законних підстав знаходитися в країні.

Відносно росіянина
склали адміністративні матеріали за частиною 1 статті 203 (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Її санкція тягне за собою накладення штрафу від ста до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Також адміністративні матеріали були складені відносно місцевого громадянина, який надав житло нелегалу та не зареєстрував його. Це правопорушення
передбачене статтею 205 (Невжиття заходів до забезпечення своєчасної реєстрації іноземців і осіб без громадянства) КУпАП і карається штрафом від двадцяти до сорока неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

На даний час іноземець знаходиться в Ізмаїльському районному відділі Державної міграційної служби.

Правоохоронці клопочуть щодо примусового видворення чоловіка з країни.

Больше новостей на нашем телеграм-канале:
https://t.me/volnorezodessa