В Одесі створили муніципальну онлайн-карту Пунктів незламності

Сервіс поки тестується.

Геннадій Труханов провів зустріч із представниками бізнесу задля розширення мережі Пунктів незламності у місті. В Одесі же працюють муніципальні Пункти, а завдяки співпраці з великими торгівельними мережами та ресторанами міста їх загальна кількість постійно збільшується. Про це повідомили у пресслужбі мерії.

«Під час пандемії COVID-19 бізнес допомагав місту, і ця допомога була дуже суттєвою. Сьогодні перед нами новий виклик – ворог нищить
енергетичну інфраструктуру, і ми повинні допомагати одне одному. Одеса — завжди була великою дружньою родиною і ми завжди підтримували одне одного, тому запрошуємо до співпраці кожний одеський бізнес», — зазначив Геннадій Труханов.

Також в Одесі створили муніципальну інтерактивну онлайн-карту Пункті незламності. Вона постійно доповнюється фото та детальною інформацією (назва об’єкту, адреса, кількість
місць, наявність генератора/обігрівача/Інтернету/можливість підзарядки пристроїв тощо). Наразі карта працює онлайн в режимі тестування. Планується, що згодом буде і можливість її використання в офлайн-режимі, додали в мерії.

В Одесі створили муніципальну онлайн-карту Пунктів незламності

В Одесі створили муніципальну онлайн-карту Пунктів незламності