На півдні Одещини приводять до ладу незвичайні вулиці

На Одещині у місті Вилкове після ремонту кладок та мостів приступлять до розчищення рукава Білгородський.

Так, зараз у цьому місті тривають роботи по ремонту дерев’яних кладок та мостів. Також тут почнуть розчищати рукав Білгородський.

Про це повідомляє Ізмаїльська РД(В)А.

Минулого тижня начальник
Ізмаїльської районної військової адміністрації Родіон Абашев разом з головою Ізмаїльської районної ради Василем Антонюком та заступником голови Ізмаїльської районної військової адміністрації Сергієм Продановим у місті Вилкове зустрілися з головою громади Матвієм Івановим та депутатом Одеської обласної ради Ігорем Капітаном.

Обговорили питання розчищення єриків та рукава Білгородський, ремонту деревʼяних кладок та мостів, фінансування даних робіт, яке виділено Одеською обласною військовою
адміністрацією з обласного бюджету, наявність та кількість техніки для їх проведення. Ремонт дерев‘яних кладок та невеличких мостів, які відіграють роль тротуарів, вже проводиться, а роботи з розчищення рукава Білгородський розпочнуться найближчим часом.

Для міста Вилкове розчищення каналів та єриків має велике значення – це і вулиця, якою йдуть додому, і джерело води для поливу городу, і боротьба з антисанітарією.

Крім цього, у Вілково оглянули приміщення, де планується розташування
пунктів обігріву, – з наближенням зимового періоду це питання стає більш актуальним.

Больше новостей на нашем телеграм-канале: https://t.me/volnorezodessa