Безпекова ситуація в Одеській області станом на ранок 10 листопада

В Одеській області ніч з 9 на 10 листопада пройшла під сигнали повітряної тривоги, але, на щастя, обійшлося без обстрілів. Зате вночі над Чорними морем на Одещині сили ППО збили два безпілотних розвідники типу «Гранат-3» противника. Тому ситуація в Одесі та області залишається повністю контрольованою.

Про це
сьогодні, 10 листопада, розповів речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук, передає інформаційна агенція  «Юг. Today».

За даними Оперативного командування «Південь», корабельне угруповання рашистського флоту в Чорному морі збільшилось до дванадцяти одиниць. При цьому в його складі так і
не з’явилося ракетоносіїв.

В ОК «Південь» також повідомили про успіхи на Південному напрямку фронту за минулу добу.

Так, авіацією Збройних Сил України відпрацьовано вісім ударів по опорному пункту, районах зосередження ворожих сил та засобів. Ракетно-артилерійськими підрозділами виконано понад сотню вогневих завдань, зокрема по пункту управління, колонні військової техніки та складах з боєприпасами противника.

Тож ворожі втрати за бойовий день складають125 рашистів, три танки,
п’ять одиниць авто-бронетехніки та склад з боєприпасами в Бериславському районі. Остаточні втрати противника дорозвідуються.

 «Однак загрози ракетних ударів, атак дронами-камікадзе та ракетно-артилерійських обстрілів по районах, що в зоні досягання відповідної ворожої зброї, залишаються актуальними.

Не нехтуйте власною безпекою – будьте пильними і свідомими. За алгоритмом дій при сигналах повітряних тривог дійте чітко і оперативно.

Пам’ятайте
про підступність рашистів у використанні маніпуляцій свідомістю. Не довіряйте сумнівним джерелам інформації, не поширюйте фейкові.

Дотримуйтесь режиму інформаційної тиші, який під час військової операції береже життя захисників і місцевих мешканців на територіях, що вивільняємо від ворога»,– надали рекомендації мешканцям південних регіонів України військові.

Підготувала Інна ДЕРМЕНЖІ, фото – ОК «Південь»

Схожі новини