Одеситів безкоштовно навчатимуть української

Прочитаєте за: < 1 хв. 3 Листопада 2022, 9:59

На базі Veterans HUB ODESA
відкривається нова локація — відтепер разом із ГО «Українська гуманітарна платформа» учасники хабу популяризуватимуть українську мову. Відповідний меморандум про співпрацю було підписано вчора, 2 листопада, напередодні Дня української писемності та мови. Чи важлива ця подія сьогодні? Безперечно, адже мова — це наш культурний фронт. І розмовляти українською означає наближати  перемогу.

— Ми дуже задоволені від такої кооперації. І Одеса стрімко українізується, коли у нас є
така підтримка. Тут, у хабі, ми проводитимемо наші розмовні клуби поки що один раз на тиждень. Залежно від попиту їх кількість можна збільшувати. Ми були б раді, щоб відвідувачі хабу, насамперед ветерани, до нас також доєднувалися. Радіємо такій співпраці і сподіваємося, що разом ми зможемо зробити багато важливих для України речей, — зазначила під час церемонії підписання волонтерка і популяризаторка Української гуманітарної платформи Ольга Оробець.

Саме вона відкриватиме 11
листопада Розмовний клуб в одеському Veterans HUB. Волонтерка заявила, що нічого спільного з нудними курсами в даного заходу немає, навпаки — на учасників чекає багато цікавого та неординарного. 

Фото: Veterans HUB ODESA