Суд остаточно поновив повноваження голови громади Болградського району

Суд остаточно поновив повноваження голови громади Болградського району

П’ятий апеляційний адміністративний суд відмовив у задоволенні апеляційної скарги Кубейської сільської ради та залишив без змін рішення Одеського окружного адміністративного суду від 26
серпня поточного року. Про це на своїй сторінці в Фейсбук написав голова Кубейської сільської ради Петро Кисса, передає інформаційне агентство «Юг.Today».

Нагадаємо, що тоді
суд визнав протиправним  та скасував рішення 7 сесії Кубейської сільської ради номер 199-VIII від 27 травня 2021 року «Про висловлення недовіри Кубейському сільському голові Кисса Петру Васильовичу та дострокове припинення повноважень Кубейського сільського голови».

«Мої повноваження поновлені в якості голови Кубейської
сільської ради з 27.05.2021 року. Рішення законне та вступило в силу 22 листопада», – повідомив своїх підписників Петро Кисса.

Довідка. 25 травня 2021 року депутатський корпус Кубейської сільської ради висловив недовіру чинному на той момент голові села Петру Киссі. Своє рішення депутати обґрунтували неналежним виконанням Петром Киссою посадових обов’язків, проблемами щодо вирішення земельних питань та прагненням голови до єдиновладдя в громаді.  

Діана ГЕРГІНОВА

Схожі новини