В Одеській ОВА розповіли про будівництво модульних містечок для переселенців

В Одесі для 150 тисяч переселенців (за офіційними даними) будівельники будують модульні містечка.

Про це розповів представник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук під час брифінгу, передає Укрінформ.

Описание:

Источник:

Alt:

За його словами, будівництво ведеться за графіком, модульні містечка готуються до зимового періоду. Також завершуються ремонтні роботи на житлових об’єктах в Одесі та селищі Сергіївка, куди прилітали ракети від російських окупантів.

«Зокрема, буде завершено ремонт квартир у житловому комплексі «Тірас» та
багатоповерхівки у Сергіївці», — розповів Братчук.

Також він додав, що успішно завершують підготовчі роботи до опалювального сезону одеські енергетики.

Як повідомляється, до кінця року в Україні до кінця року влада збирається побудувати 25 модульних містечок. Раніше голова Одеської ОВА Максим Марченко провів робочу зустріч із постійним координатором системи ООН в Україні Деніз Браун, на якій «підкреслив налаштованість на посилення рівня та потребу в тісній співпраці з агентствами ООН
в Одеській області».

Як повідомляли НЕРУХОМІ у новинах нерухомості України, у Львові відкрили ще одне модульне містечко для переселенців, які змушені були покинути все та виїхати через вторгнення росії. Містечко складається з 94 модульних будиночків з облаштованою територією: тут є мобільна
кухня, їдальня, дитячі та спортивні майданчики для найменших його мешканців. Доріжки заасфальтували, а також висадили кущі та дерева.