Служба автомобільних доріг нагадує про тимчасове перекриття мосту через Хаджибейський лиман

Служба автомобільних доріг нагадує про тимчасове перекриття мосту через Хаджибейський лиман

На мосту через Хаджибейський лиман, (автомобільна дорога М-05 Київ- Одеса), виконуються метрологічні
випробування системи моніторингу зважування-в-русі (WIM). Для здійснення цих випробовувань, виконуються проїзди тарованими вантажними автомобілями в обох напрямках Хаджибейського мосту.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг в Одеській області, передає інформагенція «Юг.Today».

Метрологічні випробовування виконуються для того, щоб система Weigh-in-Motion надавала
точні вимірювання з мінімальною похибкою без впливу людського фактору. Мета впровадження системи зважування-в-русі (WIM) – збір, аналіз, обробка та збереження даних транспортних засобів у режимі реального часу, а саме: ваги, швидкості, номерних знаків, осьового навантаження.

«Система зважування-в-русі (WIM) є одним з засобів збереження цілісності доріг та інженерних споруд. Планується, після виконання повного комплексу робіт, що відноситься до системи зважування-в-русі (WIM)
(калібрування,метрологічні дослідження,отримання сертифікатів відповідності) та введення об’єкта в експлуатацію, стаціонарні ваги в с. Дачне, будуть використовуватися лише в екстренних випадках», – повідомляють в САД.

Роботи триватимуть сьогодні, 23 вересня, до 18:00, та 24 вересня з 9:00 до 18:00.

«Наголошуємо, що під час
виконання робіт рух тимчасово перекривається кожну годину на 30 хвилин. Приносимо вибачення за тимчасові незручності», – звернулися в САД до водіїв.

Схожі новини