Южноукраїнці провели в останню путь старшого стрілка Федора Великого. Йому було 27 років

У Южноукраїнській територіальній громаді 19 жовтня 2022 року відбулася церемонія прощання з Героєм, який загинув у війні з російським агресором. Федор ВЕЛИКИЙ віддав своє життя, виконуючи бойове завдання на Донеччині.

Автор: Анна Бойко

Автор: Анна
Бойко

Схиливши голови у скорботі южноукраїнці прощалися зі старшим стрільцем третього стрілецького відділення другого стрілецького взводу третьої стрілецької роти першого стрілецького батальйону військової частини А0989 солдатом Федором Вікторовичем Великим.

Автор: Анна Бойко

Життя військового обірвалося 13 жовтня 2022 року внаслідок артилерійського обстрілу, де
він отримав поранення, не сумісні з життям. Южноукраїнцю було лише 27 років.

Автор: Анна Бойко

До війни Федір закінчив Миколаївський національний аграрний університет. Понад усе він любив рідну землю, музику, життя. Та найбільше – свою молоду дружину і маленького синочка. Саме тому, не чекаючи мобілізації, у перший день повномасштабного вторгнення добровільно пішов до військового
комісаріату. А 15 травня 2022 року виявив бажання бути направленим у бойову бригаду для подальшого проходження служби в зоні активних бойових дій.

Автор: Анна Бойко

Зі сльозами на очах до родини загиблого звернувся його бойовий товариш, солдат Олег Резниченко: «Сьогодні поганий день: ми втратили нашого побратима. Ми разом були з ним на позиціях. Любили його, як брата. Царство тобі
небесне, друже. Слава Герою!»

Автор: Анна Бойко

На площі біля Палацу культури «Енергетик» зібралося чимало людей, щоб провести в останню путь справжнього чоловіка та гідного сина своєї Батьківщини Федора Великого. Після церемонії прощання відбувся чин поховання на Алеї Слави міського кладовища.

Автор: Анна Бойко

Щиро шануємо усіх Героїв, які ціною власного життя відстоюють майбутнє нашої держави.

Світла пам’ять тим, хто відійшов у вічність!

Будьте в курсі всіх новин, долучайтеся до спільноти ЮжкаNews.City у
Viber.Читайте актуальні новини від ЮжкаNews.City у Facebook.Обговорюйте новини та діліться актуальним в нашій групі
Сучасний Южноукраїнськ у Facebook.Ми також є в Instagram