У день свого 60-річчя помер у лікарні від бойових поранень: завтра Ізмаїл зустрічатиме загиблого на Херсонщині офіцера

Завтра, 11 грудня, Ізмаїл зустрічатиме офіцера, командира стрілецької роти, шістдесятирічного мешканця міста, майора Гоменюка Сергія Вікторовича, який 9 грудня помер у лікарні від отриманих поранень внаслідок підриву на протитанковій міні на Херсонщині.

Про це журналісту інформаційної агенції
 «Юг.Today» розповіла дружина полеглого військовослужбовця Світлана Гоменюк.

Як стало відомо, Сергій Вікторович народився 9 грудня 1962 року в селі Рибальське Охтирського району Сумської області. Закінчив там місцеву школу. З вісімнадцяти років чоловік служив в Ізмаїльському прикордонному загоні, звідки в 45 років вийшов на пенсію в званні майор. Майже все життя Сергій Вікторович присвятив військовій службі, а присязі був відданий до
останнього подиху.

Прикордонник серед близьких та друзів завжди був жвавим, активним, відкритим та чуйним.

«Офіцер, прекрасна людина, батько і чоловік», – такими словами відгукуються про загиблого воїна його друзі і знайомі. А ще він був справжнім взірцем військової звитяги для своїх синів –
37-річного Романа та 33-річного Юрія.

“Жодного разу чоловік не залишився осторонь чужої проблеми. У нього очі були переповнені добром: такі люди – рідкість”, – запевняють рідні майора.

Після вторгнення російської орди в Україну Сергій Вікторович одразу пішов захищати рідну державу: проходив військову службу у лавах Збройних Сил України спочатку на території Одещини, а згодом потрапив у найгарячіші точки Херсонської області.

Сьомого грудня
офіцер отримав важке поранення внаслідок підриву на протитанковій міні на Херсонщині при виконанні бойового завдання з забезпечення заходів з національної безпеки та оборони України. А вже дев’ятого грудня, в день свого шістдесятиріччя, від отриманих поранень помер у лікарні.

Побратими захисника зізналися нам, що загибель Сергія – страшенна втрата. Військовий був «справжнім чоловіком, офіцером і другом, людиною з великої букви». 

Редакція ІА «Юг.Today» висловлює щирі співчуття
рідним і близьким Героя. Вічний спокій та вічна пам’ять захиснику України! 

Як повідомила активістка Тетяна Денченкова, завтра, 11 грудня, загиблого офіцера “живим” коридором зустрічатимуть біля в’їзної стели Ізмаїла (навпроти АЗС «WOG»). Час прибуття автотраспорту з тілом полеглого воїна наразі ще невідомий.

Інна ДЕРМЕНЖІ

Схожі новини