Безпекова ситуація в Одеській області станом на ранок 29 листопада

В Одеській області ніч з 28 на 29 листопада минула без сигналів повітряної тривоги та без обстрілів. Хоча в Чорному морі на бойовому чергуванні перебувають дванадцять ворожих кораблів, серед яких один носій восьми крилатих ракет типу «Калібр» та три великих десантних кораблі. Тому мешканцям Одещини, як і
раніше, не варто нехтувати оповіщеннями про ракетну небезпеку.

Про це сьогодні, 29 листопада, розповів речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук, передає інформаційна агенція  «Юг. Today».

Сергій Братчук повідомив, що на Одещині тривають екстрені відключення світла. Графіки стабілізаційних відключень, які складені раніше, наразі не діють.
Енергетики, в свою чергу, просять побутових абонентів не включати всі прилади одразу після появи світла. Бо ж коли будівля підключається до електромережі та споживачі включають усі прилади одночасно, тоді зростає напруга та горять усі запобіжники та трансформатори.

За даними Генерального штабу Збройних Сил України, станом на шосту годину ранку на Криворізькому та Херсонському напрямках окупанти ведуть позиційну оборону.
Рашисти не припиняють артилерійських обстрілів підрозділів українських військ і населених пунктів на правому березі річки Дніпро, у тому числі міста Херсон.

На тимчасово зайнятій території Херсонської області зафіксовано посилення противником адміністративно-поліцейського режиму, у зв’язку з чим сплановано заміну окремих підрозділів збройних сил російської федерації на підрозділи росгвардії.

Підготувала Інна ДЕРМЕНЖІ, фото – ілюстративне

Схожі новини