Озеро в Ізмаїльскому районі заповнене «нічийним» майном, а риба в ньому «сидить на дієті»

Озеро в Ізмаїльскому районі заповнене «нічийним» майном, а риба в ньому «сидить на дієті»

Заходи з «очищення» озера Китай, які регулярно проводять співробітники Одеського рибпатруля, часто закінчуються вилученням майна, яке виявляється непотрібним своїм господарям. Принаймні, за
знайденими у воді речами ніхто до охоронців не звертається.

Так днями під час «очистних» робіт було вилучено 39 ятерів, в яких знаходилось 400  карасів та 22 сазана. Рибу повернули до водойми, повідомляє інформаційне агентство «Юг.Today» з посиланням на телеграм-канал Одеського рибпатруля.

Пізніше  поблизу селищ Василівка та Комишівка патруль вилучив майже 7 кілометрів
браконьєрських сіток. Теж, мабуть, нічийних.  

В обох випадках складено акт виявлення та вилучення безхозного майна.

Куди б потрапила виловлена у такій спосіб риба, невідомо.  Але, попереджають у відомстві, через низький рівень води, а отже і через зниження кормової бази, цього року карасі та сазани з озера Китай худі та мають специфічний запах. Тож юшка з них навряд чи вийде смачною.                                                                                                        
                        

У рибоохоронному патрулі сподіваються, що всі зусилля, які покладено на збереження водойми, невдовзі дадуть свої результати.

Охоронці просять всіх, хто став свідком правопорушення, повідомляти про це та надсилати фото або відео з зазначенням місця події на номери «гарячої лінії»: (098) 798-47-93, (093) 411-00-33.

Діана
ГЕРГІНОВА

Схожі новини