В Одесі затримали водія авто з гранатометом в багажнику

(Фото: Патрульна поліція)

Патрульні поліцейські відзвітували про затримання впродовж вихідних одразу двох громадян через незаконне поводження зі зброєю.

Як повідомили у пресслужбі поліції, перший випадок стався у суботу 15 жовтня.

Поліцейські
зупинили автомобіль ВАЗ, під час комендантської години. Під час досмотру автівки в багажнику виявили гранатомет, як зазначили у поліції «без дозвільних документів».

Другий випадок трапився 16 жовтня. В поліцію надійшло повідомлення про те, що в одному з будинків молодик погрожує людям зброєю. 

Патрульні поліцейські затримали гангстера.

У вересні одеський активіст Дем’ян Ганул оприлюднив на своїх сторінках у соціальних мережах заклик до Одеської міської ради
демонтувати пам’ятник «Засновникам міста», який через центральну фігуру композиції, більше відомий як «Пам’ятник Катерині ІІ». 

Також  вересні мешканець Одеси 20 вересня звернувся в поліцію через знахідку предмету, схожого на ручну гранату РГД-5, на вулиці в Приморському районі міста.

А до цього 19 вересня, отримали повідомлення, що на одному з пляжів міста в Київському районі знайдений вибухонебезпечний предмет. Поліцейські прибули на місце та виявили предмет, схожий на
постріл для підствольного гранатомету радянського зразку ГП-25.  

Джерело