«Нібулон» закінчив перший етап будівництва нового терміналу на Дунаї

«Нібулон» закінчив перший етап будівництва нового терміналу на Дунаї

18.10.2022 — 09:45

ТОВ «СП «Нібулон» завершило перший етап будівництва нового зернового термінала в Ізмаїлі Одеської області. 

Будівництво було розпочате ще
за часів життя засновника компанії Олексія Опанасовича Вадатурського, повідомив генеральний директор компанії Андрій Вадатурський. Наразі відомо про завершення першого етапу будівництва нового терміналу, проте технічні подробиці нового підприємства не повідомляються. 

«Я радий повідомити, що ми закінчили перший етап будівництва нового терміналу компанії «Нібулон» в Ізмаїлі Одеської області, який розпочав мій покійний батько. Це допоможе нам пом’якшити збій використання наших
встановлених експортних маршрутів. На Конференції з відновлення України в Лугано у липні міністр інфраструктури України приділив особливу увагу новому річковому порту в Ізмаїлі», — йдеться у повідомленні Вадатурського-молодшого на Фейсбук.

Андрій Вадатурський також додав, що війна не лише позбавила компанію її засновника, але також серйозно порушила її роботу.

«Постраждало все наше виробництво, логістика та експортні можливості. 20% активів компанії знаходяться в умовах тимчасової
окупації в південних та східних регіонах України, а обсяги нашого експорту різко впали у порівнянні з попередніми роками. Оскільки сьогодні компанія «Нібулон» не може працювати у звичному режимі, транспортні витрати для аграріїв зросли в десять разів. Це зменшило їхні прибутки та призвело до суттєвого підвищення цін для кінцевого споживача», — повідомляється у Facebook.

Новий гендиректор компанії також повідомив, що «залучив міжнародну консультативну раду для підтримки управлінської
команди, і ми запроваджуємо нові процедури корпоративного управління відповідно до найкращих міжнародних практик».

Фото ілюстративне.

Вас также может заинтересовать

Бункерувальна галузь постраждає через «зелене» паливо