Волонтерки Южного в’яжуть теплі шкарпетки для військових

Праця та майстерність волонтерів Южного невпинна. Ще з початку повномасштабного вторгнення вони дбають про комфорт наших військових. Роблять все, що під силу, аби забезпечити необхідним тих, хто боронить нашу державу. Про це пише інтернет-видання Южне.City.

Спочатку активісти плели маскувальні сітки, збирали
гуманітарну допомогу, донатили на важливі технічні засоби (що продовжується і дотепер). Згодом навіть відкрили цех, де створювали плащі для ЗСУ.

Деякі ж волонтери діють поодиноко, але все задля однієї цілі — підтримки наших захисників. Наприклад, волонтерка Наталія Ковтун ще з літа виготовляла бліндажні свічки, які слугують для того, аби зігріти або ж нагріти їжу чи просушити одяг. Вони ж зараз дуже актуальні при нинішніх погодних умовах.

Днями Штаб волонтерів Южненської
територіальної громади повідомили, що вони плідно працюватимуть над тим, аби зустріли зиму військові в теплі. Для цього майстрині в’яжуть їм шкарпетки. І їм вкрай необхідні матеріали.

“Нам принесли матеріали для майбутніх партій нові мешканці нашого міста, які опинилися тут через війну. Запрошуємо вас долучитися до в’язання, а також просимо поділитися нитками, адже
захисникам дуже потрібне тепло”, — йдеться в повідомленні.

Для уточнення деталей пишіть у Telegram: 0938106723