Десятки гостей з різних куточків планети: як одесити святкували під час карантину онлайн-весілля

Весілля відбулося 20.05.2020.

Десятки випадкових гостей і тости, що виголошували з різних куточків планети, — так, в умовах пандемії тривало весілля однієї з одеських пар. 

Про незвичайне весілля — у сюжеті Сніданку з 1+1.

Одесити Михайло та Віола кілька днів тому стали чоловіком і дружиною. Вони познайомилися два половиною роки тому. На цьому наполягли їхні старші сестри, які є давніми подругами.

Читайте також:

Свято в умовах карантину: в Україні відзначили перше онлайн-весілля

Далі закоханих чекало випробування відстанню. Михайло  моряк і періодично на кілька місяців йшов у рейси. У тому, що одружаться, пара була впевнена майже одразу після знайомства. Навіть обговорили дату 20.05.2020. «Я казала, що красива дата. Міша жартував, мовляв, одружимося у цю дату», — згадує дівчина. 

Свято запланували з розмахом, бо Віола  досвідчена весільна координаторка. «Планувався ресторан на березі моря. Ми удвох з Мишком — морська душа. Хотіли, щоб церемонія розпису, і, де ми скажемо один одному клятви, була саме на тлі моря», — каже Віола. 

Заздалегідь були готові навіть гравіювання на обручках із датою весілля. Але за два місяці до події країна застигла в тривожному очікуванні. РАЦСи та ресторани закриті, а заплановані гості розкидані по різних містах і країнах. Утім, закохані вирішили: свято не скасують. Знайшли зал, де їх погодилися розписати лише в колі батьків. Всю церемонію наречені транслювали в прямому ефірі в інстаграмі, яку подивилися близько 300 осіб. 

Відео

Як відзначити весілля в умовах пандемії: історія пари з Одеси

Десятки випадкових гостей і тости, що виголошували з різних куточків планети. Так в умовах пандемії тривало весілля однієї з одеських пар. Його наречені змушені були провести онлайн. Як карантин ледь не завадив їхньому щастю та як воно, одружуватися в прямому ефірі в інтернеті — дивіться.

Як відзначити весілля в умовах пандемії: історія пари з Одеси

Так, окрім друзів і родичів, гостями їхнього онлайн-весілля стали і незнайомці. Далі був невеличний бенкет у власноруч облаштованому шатрі, де на наречених теж чекали онлайн-привітання та тости. Михайло та Віола впевнені, що їхнє свято вдалося завдяки рідним і друзям, які підтримали їх на відстані. Пара каже: щойно небезпека через пандемія зникне, обов’язково запросять усіх на справжній весільний бенкет.