Максим Марченко звернувся до мешканців Одещини з терміновою заявою

Максим Марченко звернувся до мешканців Одещини з терміновою заявою

Сьогодні, 10 жовтня, масована ракетна атака по всій території України рашистською нечистю триває вже протягом п’ятьох годин. Не виключенням стала Одеська область, де станом на 10.45 силами протиповітряної оборони збито три ракети та п’ять дронів-камікадзе. Ворожі атаки по Одещині з повітря не припиняються. З цього приводу голова Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко у своєму-телеграм каналі звернувся до мешканців регіону з терміновою заявою, передає інформаційна агенція  «Юг. Today».

За словами Максима Марченка, ворог наносить удари по критичній та цивільній інфраструктурі України. В інших областях пошкоджені електростанції, тому у деяких місцях можливі тимчасові відключення. Органи управління, комунальні служби, ДСНС та сили оборони Одеської області перебувають у повній готовності задля того, аби оперативно усунути будь-які можливі пошкодження.

За
даними прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, станом на 11:00 пошкоджено одинадцять важливих інфраструктурних об’єктів у восьми регіонах і Києві. Зараз частина областей знеструмлені. Тому потрібно бути готовими до тимчасових перебоїв зі світлом, водопостачанням, зв’язком.

«Головна мета цих воєнних злочинців – посіяти паніку, налякати, залишити українців без світла й тепла. Всі служби працюють на місцях, ми
оперативно відновлюємо нашу інфраструктуру. Зробимо все, аби якнайшвидше відновити всі об’єкти», – зазначив прем’єр-міністр.

Очільник Одеської ОВА Максим Марченко, в свою чергу, попросив мешканців області знаходитися в укриттях та не наражати себе на небезпеку.

Підготувала Інна ДЕРМЕНЖІ

Схожі новини