Підсумки сесії: у громаді Ізмаїльщини обладнають пукти обігріву, завершать ремонт у бібліотеці та встановлять альтернативний котел у школі

Підсумки сесії: у громаді Ізмаїльщини обладнають пукти обігріву, завершать ремонт у бібліотеці та встановлять альтернативний котел у школі

У Суворівській громаді Ізмаїльського району на останньому засіданні позачергової сесії
селищної ради, що відбулася 3 жовтня, були розглянути важливі питання соціально-економічного розвитку ТГ та внесені відповідні зміни до місцевого бюджету. Про це повідомили в Суворівській селищній раді, передає інформаційна агенція  «Юг. Today».

Так, для здійснення заходів програми «Поліцейський громади» планується придбання службового автотранспорту для офіцерів.
Передбачено  виділення коштів на розробку проєктно-кошторисної документації та експертизи для проведення капітального ремонту систему опалення в Суворовському ліцеї зі встановленням модульної котельні. Також фінансування буде направлене для оплати послуг на монтаж і встановлення сигналізації в цьому опорному закладі освіти.

Крім того, депутати затвердили  виділення грошей на завершення ремонту бібліотечної філії в Старих Троянах. 

В рамках підготовки до нового
опалювального сезону в Суворівській громаді передбачили кошти для закупівлі буржуйок, генераторів і деревини для стаціонарних та мобільних пунктів обігріву.

Для підтримки діяльності Ізмаїльського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки селищна рада направить гроші на придбання предметів, матеріалів, обладнання та інвентарю.

Також одним із важливих питань порядку денного було затвердження Програми по поліпшенню водопостачання Суворовської громади на
2022 – 2025 роки.

Підготувала Інна ДЕРМЕНЖІ

Схожі новини