У центрі Одеси збудують шестиповерхівку

Забудовник вже отримав дозвіл.

Про це повідомили у міському управлінні ДАБК.

На засіданні консультативно-дорадчої комісії ДАБК вирішили видати фірмі «Ретробуд» дозвіл на будівництво односекційного 6-поверхового житлового будинку з підземним паркінгом на 41 машино-місце на вулиці Мечникова, 8.

Будинок планують збудувати на орендованій ділянці. Ті будівлі, які вже там є, а це старі одноповерхові споруди, знесуть — вони перебувають у власності забудовника. Згідно з
проектом будівництва, на території облаштують дитячі майданчики і місця відпочинку дорослих. Також замовник обіцяє забезпечити безперешкодний рух по території і доступ для маломобільних груп населення.

Звіт про вплив на сусідні будинки забудовник вже отримав. Згідно з документом, будівельники мають влаштувати шпунтовий ряд з буроналивних паль, який усуне вплив на будівлі довкола. Відзначимо, що проект майбутнього будинку розробляла компанія «Стікон».

Дозвіл на розробку проекту
землевідводу ділянки «Ретробуд» отримав у квітні 2018 року. ТОВ «Ретробуд» існує з 2018 року, його статутний капітал становить 100 тис. грн, а бенефіціарним власником є Наталя Саєнко.

Раніше на  USIonline.com —

На одеському пляжі зносять нахаббуд (фото)

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram,
дивіться на Youtube.